Treinreis per InterCity Brussel naar Brussel Centraal

Overweeg jij een treinreis naar Brussel? De trein is op dit moment misschien wel de meest voordelige, duurzame en comfortabele optie. Daarbij is de prijs van een treinticket naar Brussel ook nog eens zeer betaalbaar. Kaartjes koop je al voor een prijs van €26 voor reisdagen op maandag tot en met donderdag. Tickets voor de InterCity Brussel voor reisdagen op vrijdag, zaterdag en zondag kosten €33.





Treinkaartjes kopen naar Brussel


Bedenk wel dat de prijs van treintickets naar Brussel hoger wordt, wanneer de gewenste reisdatum dichterbij komt. De goedkope treinkaartjes zijn tot 7 dagen voor vertrek te bestellen. Daarna zal de prijs stijgen naar €39.

Online betaal je geen extra boekingskosten en heb je een uitstekend overzicht over de mogelijke reisopties, treinen, reistijden en prijzen.

InterCity Brussel naar Brussel Centraal

Vanaf Brussel Centraal vertrekt er 12 keer per dag een IC Brussel naar Brussel Centraal. Deze rijdt via Schiphol, Rotterdam en Breda naar onze zuiderburen. Daarnaast is er nog eens 4 keer per dag een verbinding vanaf Den Haag HS. Met een minimale reistijd en tegen een zeer aantrekkelijk tarief koop je treinkaartjes naar Brussel Centraal.

Retour reis je al vanaf 52 euro!

Reacties

Populaire posts van deze blog

NS Kortingsactie bij Blokker

Goedkope treinkaartjes in 2019

Blokker treinkaartjes actie 2014