Treinreis per ICE International naar Keulen

Keulen altijd al een keer willen bezoeken? De stad is hartstikke leuk met de feestdagen, maar heeft de rest van het jaar ook nog zoveel te bieden. Het is een leuke stad voor zowel een dagje weg als complete stedentrip. Bezoek de dierentuin van Keulen, ga een dagje shoppen, of bekijk andere bezienswaardigheden als musea, de Dom van Keulen of de beroemde spoorbrug over de Rijn.

ICE International naar Keulen


Dagelijks vertrekken er ongeveer zes treinen van ICE International naar Keulen. De stad heeft veel te bieden en maakt al indruk zodra je het station uitloopt en de Dom ziet staan. De stad is uitstekend bereikbaar met de trein vanuit Nederland. Met een reistijd van slechts 2 uur en 38 minuten en een prijs van 20 euro is dit een prima bestemming voor een dagje shoppen of stedentrip.

Treinkaartje kopen? Een treinticket naar Keulen koop je al vanaf 20 euro, wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt. Kaartjes worden 180 dagen voor vertrek vrijgegeven voor verkoop. De reis begint in Amsterdam, waarna je via Utrecht en Arnhem naar Köln Hbf wordt gebracht.

Aan boord ICE International

In de trein ben je van alle gemakken voorzien. Zo heeft de zitplaats comfortabele stoelen, is er voldoende bagageruimte en kan je altijd even de benen strekken. Verder tref je in de ICE International naar Keulen een bistrorijtuig voor een hapje en drankje en een panoramarijtuig voor een fascinerend uitzicht over het spoor.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs