Treinreis per InterCity Berlijn naar Berlijn Hbf

Binnenkort een leuke stedentrip maken? Kijk dan eens voor de treinreis per InterCity Berlijn. Deze InterCity vertrekt vanaf Amsterdam Centraal met meerdere tussenstops binnen Nederland. Met een reistijd van slechts 6 uur en 20 minuten, een prijs van 39 euro en een bistrorijtuig aan boord is dit misschien wel de meest duurzame, snelle, voordelige en comfortabele manier van reizen naar Berlijn. Treintickets naar Berlijn boek je eenvoudig online zonder boekingskosten. Het voordeligste tarief vind je 3 tot 6 maanden voor vertrek.


Treinreis per InterCity Berlijn


De treinreis per IC Berlijn naar Berlijn Hbf begint op Amsterdam Centraal. Vervolgens rijdt de trein door naar station Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. Ook in Duitsland stopt de IC Berlijn meermaals.

Treinkaartjes voor de treinreis naar Berlijn boek je tot 180 dagen voor vertrek met vroegboekkorting. De treinkaartjes naar Berlijn met korting zijn beperkt verkrijgbaar, waarna het tarief zal stijgen. Wees er daarom op tijd bij! 

Plannen voor IC Berlijn

In de nabije toekomst wordt dit mogelijk aangepast en is het streven om de treinreis naar Berlijn in slechts 4 uur te kunnen afleggen. Minder tussenstops en een andere route lijken hiervoor de mogelijke oplossing.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs