AH Trein Dagretour: Daluren, Weekend en Feestdagen


Vanaf vandaag zijn er treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar. Het gaat dit keer om een trein dagretour met korting. Leuk is dat je nog meer korting krijgt bij aankoop van meer dagretours. De kaartjes zijn niet alleen in de winkel verkrijgbaar. Ze zijn namelijk ook via de webshop van Albert Heijn te bestellen. Extra makkelijk, want dan heb je de codes altijd in de mail en krijg je de couponcodes direct geleverd. De couponcodes kan je vervolgens binnen enkele minuten verzilveren, waarna je kan vertrekken.


Geldig in de daluren

Om de drukte in de spits niet extra te belasten zijn kortingskaartjes enkel geldig in de daluren. Dat geldt daarom ook voor de trein actie van Albert Heijn. Met de AH treinkaartjes reis je retour op een traject naar keuze. Te gebruiken in de daluren, het weekend en op feestdagen.

Bij aankoop van één treinkaartje betaal je €16,50. Koop je er twee? Dan betaal je nog maar €15,50. De goedkoopste treinkaartjes zijn echter pas verkrijgbaar bij aankoop van drie NS dagretours. Dan betaal je €14,50.

Meer weten of bestellen? Ga naar: AH dagretour e ticket


Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Treinpakkers in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker