Weekendje weg naar populaire bestemmingen

Het is altijd lekker om er eens tussenuit te gaan. Ontsnappen uit de dagelijkse sleur houdt je op de been en zorgt ervoor dat we kunnen blijven genieten van het leven. Natuurlijk moet het wel bereikbaar blijven voor iedereen en daarom worden er regelmatig trein acties gepubliceerd op de website van goedkoop treinkaartje. Op deze manier kunt u goedkope treintickets bestellen naar de populaire bestemmingen en kunt u weer even genieten van het leven.

Parijs
Treinkaartjes naar Parijs boeken? We hebben hier al eerder een bericht over geplaatst en dat komt natuurlijk doordat dit een enorm populaire bestemming is. Parijs is een wereldstad die elk jaar miljoenen bezoekers van over de hele wereld trekt. Deze bestemming moet u zeker een keer gezien hebben, zodat u er over mee kunt praten en er voor uzelf even tussenuit bent geweest.

Düsseldorf
Dit is elk jaar weer een populaire bestemming en met name in de winter periode, omdat veel Nederlanders er dan voor kiezen om met de trein richting de kerstmarkten in Duitsland te gaan.

Berlijn
Deze stad wordt eigenlijk elk jaar populairder, omdat fiets- en wandelroutes sterk zijn verbeterd in de regio. Zo kunnen toeristen hun reis combineren door het bekijken van bezienswaardigheden in Berlijn en het uitvoeren van hun favoriete hobby. Zo kunnen fietsers en wandelaars hun lol op in deze stad en lijkt dit een ware hype te worden!

Ook in Nederland kunt u uitstekend fietsen en mag de fiets zelfs mee in de trein! Hiervoor moet u wel eerst een dagkaart fiets kopen, maar vervolgens mag hij de hele dag onbeperkt mee in de trein. Ideaal als u met vrienden/familie uit een andere stad wilt fietsen of als u gewoon een keer een andere omgeving wilt proberen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs