Trein acties nog altijd populair!

Aangezien de tarieven voor een treinkaartje nog altijd ontzettend hoog liggen zijn de acties populairder dan ooit. Steeds meer mensen weten van het bestaan af en wachten met veel belangstelling op de komende acties. Natuurlijk is het via Goedkoop-treinkaartje.nl nog altijd mogelijk om voor € 23,- een NS dagkaart te kopen door op de rode knop in de rechterkolom te drukken. Vervolgens vindt u een betaalpagina met daarop de restanten van de afgelopen NS dagkaart actie, zodat deze niet  verloren gaan.

In 2013 zijn er weer een groot aantal trein acties langs gekomen. Zo waren aanbieders als Blokker, Albert Heijn en de Kruidvat weer van de partij. Tevens was er bijna het gehele jaar een C1000 dagkaart actie verkrijgbaar, waarmee u een bij aankoop van een pretparkticket een goedkoop treinkaartje kon kopen.

Win 2 NS dagkaarten

Tevens is het mogelijk om 2 NS dagkaarten te winnen op de Facebook pagina van Goedkoop-treinkaartje.nl. Hiervoor gelden natuurlijk een aantal voorwaarden, maar deze heeft u binnen enkele minuten voor elkaar! Op 04-04-2014 wordt de winnaar bekend gemaakt en worden de tickets naar de winnaar overgemaakt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs