Blokker treinkaartjes actie 2014

Op de website van Goedkoop-treinkaartje.nl is weer een treinkaartjes actie van Blokker gepubliceerd. Zo zou de Blokker dagkaart actie van april 2014 niet alleen een NS Dal Vrij kaart bevatten, maar tevens een RET + HTM dagkaart. De Blokker dagkaart zou voor slechts € 15,50 worden verkocht via de webshop wat voor veel Nederlandse reizigers een enorme kosten besparing betekend.Tip voor treinreizigers
Moet u binnenkort met de trein? Dan zijn dit soort trein acties zeker een aanrader! In de afgelopen periode zijn er op de website van Goedkoop-treinkaartje.nl 2 NS dagkaart acties gepubliceerd en 1 Like&Win actie. Hiermee proberen zij het Openbaar Vervoer in Nederland te stimuleren, aangezien de tarieven van de NS en andere vervoerders veel te hoog liggen voor veel mensen.Vervoerders zijn te duur!
Het Openbaar Vervoer zou toegankelijk moeten zijn voor iedere Nederlandse inwoner en dat is het op dit moment niet. De toegankelijkheid hangt voor een groot deel af van de tarieven en die liggen veel te hoog. Daarbij zou het Openbaar Vervoer goedkoper moeten zijn dan reizen met de auto, zodat duurzame vervoersmiddelen worden gestimuleerd, maar ook dat is niet het geval.

Overige aanbieders van NS dagkaart acties
Hieronder hebben we een aantal aanbieders van dagkaarten onder elkaar gezet, zodat u hier in de toekomst even een blik op kunt werpen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs