Voordelige treintickets in december

Voordelig met de trein naar een leuke stad in Nederland? Er zijn weer goedkope treinkaartjes in december 2019 verkrijgbaar. Denk aan een retour, dagkaart of enkele reis in de aanbieding, waardoor een dagje uit ineens heel betaalbaar wordt. Zo kan je een najaarswandeling maken, kerstshoppen of eindelijk eens op visite aan de andere kant van het land. Met deze treinkaartjes acties is alles mogelijk!


Voordelige treintickets in december 2019

Reis duurzaam, voordelig en comfortabel met de trein en koop een voordelig treinticket in december 2019. Aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel verkopen treinkaartjes met korting deze maand. De tickets zijn nog zeker tot het eind van het jaar te gebruiken en tevens geldig tijdens de feestdagen.

E-ticket uitprinten of downloaden

Als je weleens een actie hebt gekocht dan ben je hier waarschijnlijk al vertrouwd mee, maar voor onbekende is het vaak nog even puzzelen. Voordelige treintickets worden namelijk als e-ticket geleverd. Deze zijn kan je downloaden, uitprinten of op mobiel meenemen op reis. Op een e-ticket staat een unieke vierkante code. Deze QR-code kan worden gescant door OV poortjes of conducteurs. Zo wordt de geldigheid bij een controle of in- en uitchecken bepaald.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs