Goedkope treinkaartjes in 2019

Het einde van het jaar nadert en sluiten daarmee 2019 af. Dit jaar hebben duizenden treinreizigers weer geprofiteerd van goedkope treinkaartjes. Reisproducten als NS dagkaarten, dagretours en treinkaartjes enkele reis worden dagelijks met korting aangeboden. Zo was het in 2019 het hele jaar door elke dag mogelijk om een goedkoop treinkaartje te kopen. Korting kon oplopen tot maximaal 80%.


ActieVanDeDag: NS dagkaart 2e klas en 1e klas

Bij ActieVanDeDag was het voor verschillende periodes mogelijk om een NS dagkaart 2e klas en een NS dagkaart 1e klas te kopen. Voor een prijs van 19,50 (2e klas) kon je een hele dag onbeperkt met de trein reizen. Geldig in treinen van alle vervoerders in Nederland, dus je kon je lol op.

Erg handig als je een dagje wilt winkelen in verschillende steden of bijvoorbeeld op bezoek gaat bij familie. Met dit reisproduct zijn de mogelijkheden grenzeloos. De dagkaart is dit niet en alleen te gebruiken in Nederland.

VakantieVeilingen: Treinkaartjes Enkele Reis

Voor elke situatie was er wel een treinkaartje enkele reis met korting te bestellen bij VakantieVeilingen. Zo kocht je voor 25 een set van twee goedkope treinkaartjes ter waarde van 12,50 per stuk, waarmee je op een traject naar keuze binnen een treinrit mocht maken.

Ook was er een variant verkrijgbaar die enkel geldig was in het weekend. Een set van twee treinkaartjes weekend waren verkrijgbaar voor 20 euro. Hiermee betaalde je slechts 10 euro per enkele reis.

Had je nog een treinkaartje naar het vliegveld nodig? Dan was dit ook zeker geen probleem. Voor zowel de heen- als terugreis waren er goedkope treinkaartjes naar vliegveld Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam verkrijgbaar voor 10,50 euro. 

NS Spoordeelwinkel: Voordelige dagretour

Wie kent hem niet? De NS Spoordeelwinkel had ook dit jaar weer een NS dagretour met gratis lunch in het assortiment. Voor 19 euro kocht je een NS dagretour voor een stad naar keuze. Ideaal voor de shoppers onder ons, maar natuurlijk ook in andere situaties te gebruiken. Het is namelijk niet verplicht om de voucher lunch te verzilveren. Veel reizigers hebben het reisproduct dan ook gebruik als goedkoop treinkaartje en hebben de lunch uiteindelijk overgeslagen.

Benieuwd of er nog goedkope treinkaartjes in 2020 worden verkocht? Blijf op de hoogte en volg ons! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs