Treinkaartjes voor iedereen!


Al jaren schrijven wij over goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours. Duizenden mensen maken hier al gebruik van, maar toch inspireren wij elke dag nog nieuwe reizigers voor een treinuitje, dagje winkelen of een voordelige treinreis. Het bericht hieronder hebben wij kort geleden mogen ontvangen van één van onze bezoekers.

Bericht van anonieme bezoeker: 
"Het Openbaar Vervoer is voor iedereen en daar moeten we dan ook gebruik van maken. Onlangs heb ik een reis gemaakt van Amsterdam naar Groningen (en terug) voor slechts €19,50. Dacht eerst dat ik het bedrag twee keer moest betalen, maar dit bleek helemaal niet nodig. Met het treinkaartje hoefde ik zelfs niet op het traject te letten, maar je kiest vanzelf de korstte route.

Omdat deze manier van reizen mij zo goed is bevallen zou ik dit graag met jullie delen! Treinkaartjes voor iedereen!"

Overzicht van treinkaartjes

Ook gebruik maken van een kortingsactie? Bekijk alle treinkaartjes en selecteer het gewenste reisproduct. Hierbij kan je kiezen uit dagproducten en weekendproducten:

Dagproducten:
  • Enkele Reis
  • Dagretour
  • Dagkaart
Weekendproducten:
  • Enkele Reis weekend
  • Weekenddagretour
  • Weekenddagkaart

Treinkaartje kopen

Nadat je een reisproduct hebt geselecteerd ga je naar de actiepagina en doorloop je het bestelproces. Hierbij worden persoons- en contactgegevens gevraagd. Deze worden gebruikt voor de betaling en het versturen van het product. Deze ontvang je namelijk per e-mail!

Na betaling wordt een code toegezonden. Deze persoonlijke code activeer je online, waarna een reisproduct wordt gegenereerd en verstuurd. Deze is mobiel te downloaden, maar kan ook worden uitgeprint.

Uitgeprint of mobiel is allebei goed! De code op het vervoersbewijs dient als reisproduct en dien je dus te bewaren! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Treinpakkers in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker