Combineren van treinkaartjes en uitjes

Zoek jij nog inspiratie voor het najaar? Kijk dan eens naar de lopende acties. Een uitje hoeft helemaal niet zo duur te zijn en maakt het leven een stuk leuker! Combineer bijvoorbeeld eens een goedkoop treinkaartje met een uitje. Denk hierbij aan een dagje zwemmen, wandelen of shoppen.


Waarom treinkaartjes? 


Voor een leuk dagje weg is het belangrijk dat je ontspannen bent. Wanneer je reist met de trein kom je helemaal tot rust en heb je tijd om samen te kletsen en te rusten. Treinkaartjes van Albert Heijn of andere aanbieders maken reizen weer betaalbaar, waarmee een uitstapje leuker wordt en je dit vaker kan doen.

Geef niet direct al je geld uit, want dan is de kans dat je snel nog een uitje plant veel kleiner. Kies daarom voor een aanbieding, selecteer een uitje en vertrek vandaag nog!

Wat voor uitje?

Het is leuk om iets nieuws te ontdekken, maar je kan natuurlijk ook dicht bij jezelf blijven. Wat vaak erg succesvol is zijn wandelingen of het bezichtigen van steden. In de eerste instantie lijkt dit saai, maar je hebt tijd voor jezelf en ziet een hoop nieuwe dingen. Ga daarom eens wandelen in één van de hoofdsteden. Er is nog zoveel te ontdekken in Nederland, terwijl iedereen steeds over de grens kijkt.

Ontdek Nederland op een duurzame, voordelige en ontspannen manier. Pak de trein!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Treinpakkers in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker