Goedkope treinkaartjes: langzaam weer opgang!

Met de versoepeling van de maatregelen lijken ook de aanbiedingen weer langzaam opgang te komen. Momenteel heeft NS vijf aanbiedingen vrijgegeven, maar heeft de intentie om deze in de komende periode uit te breiden. Gekeken wordt niet alleen naar de versoepelingen, maar ook naar die van leveranciers is cruciaal voor de meeste combideals. Langzaam komen de aanbiedingen daarom weer opgang.

Leuk is ook om te weten dat de internationale treinen weer op volle toeren rijden. Nog een vakantie aan het plannen? Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid op Goedkoop-treinkaartje.nl.                                                                                                                                                         

Wat zijn goedkope treinkaartjes?

Met goedkope treinkaartjes reis je al vanaf 5,21 met de trein. Dagelijks zijn er voordelige treinkaartjes in de aanbieding, zoals NS-dagtickets of dagretours. Ook kaartjes met groepskorting zijn zeer interessant voor groepen vanaf 4 tot 7 personen.  

Goedkope treinkaartjes ontvang je binnen 60 minuten na betaling per e-mail verzonden. Deze kan je vervolgens telefonisch of uitgeprint meenemen op reis als geldig vervoersbewijs. Liever een internationaal treinkaartje? Ontdek de mogelijkheden op Goedkoop-treinkaartje.nl en bekijk de lopende NS-acties.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Treinkaartjes of Dagretour met korting?

Zomeraanbieding bij NS: Retourticket v.a. 20 euro

Dagje weg in februari of maart 2020