Treinkaartjes of Dagretour met korting?

Benieuwd of er deze maand weer treinkaartjes of dagretours met korting zijn? Jazeker! Bij een aantal bekende verkooppunten zijn er weer kortingskaartjes verkrijgbaar. Denk aan de Dagretour Daluren en de Enkele Reis. Beide reisproducten zijn enkel als e-ticket te bestellen.


Treinkaartjes e-ticket


Wanneer een reisproduct als e-ticket wordt verkocht ontvang je na aankoop een couponcode. Deze verzilver je online, waarbij een aantal gegevens worden gevraagd. Het gaat hierbij om de reisdatum, het traject, persoons- en contactgegevens. Vervolgens wordt een e-ticket aangemaakt en toegezonden.

Neem het e-ticket uitgeprint of mobiel mee op reis. Het dient namelijk als vervoersbewijs en dien je daarom bij je te hebben. Daarbij moet je er verplicht mee in- en uitchecken.

Aanbiedingen: Treinkaartjes en Dagretours

Er zijn in maart 2020 twee reisproducten met korting verkrijgbaar. Zo koop je een treinkaartje enkele reis of dagretour daluren. Het treinkaartje enkele reis is de hele week geldig voor een traject naar keuze. Bij ActieVanDeDag en VakantieVeilingen te bestellen voor €11,50. Er is ook een variant verkrijgbaar voor 1e klas zitplaatsen. Deze is echter alleen in het weekend te gebruiken en te koop voor €14.

Liever een retourkaartje? Dan koop je bij dezelfde aanbieders voor €19 een Trein Dagretour Daluren. De begin- en eindbestemming mag je zelf bepalen, zolang je maar in Nederland blijft. Ideaal voor een leuk dagje uit. Ga bijvoorbeeld eens wandelen, winkelen of naar het strand!

Interessante websites:

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zomeraanbieding bij NS: Retourticket v.a. 20 euro

Dagje weg in februari of maart 2020