ACTIE: NS Dagretour Daluren bij ActieVanDeDag

Het jaar begint weer goed, want er zijn weer verschillende aanbiedingen verkrijgbaar. Zo koop je in februari 2020 een NS dagretour bij Kruidvat tegen een minimale prijs van slechts 15 euro bij aankoop van 3 of meer retourtickets. Helemaal niet zoveel goedkope treinkaartjes nodig? Dan kan je natuurlijk ook 1 of 2 tickets kopen met iets minder korting.


Kruidvat treinkaartjes geldig in daluren 


Met de NS dagretour van Kruidvat reis je een retour op een traject naar keuze. Wel dien je in de daluren te reizen. Het is niet mogelijk om de reis af te maken in de spits met deze kortingskaartjes. Je dient de volledige reis te maken in de daluren. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 18:30 en 04:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de Kruidvat treinkaartjes de hele dag geldig


NS Dagretour op e-ticket

Ook deze keer zijn de actietickets weer geladen op e-tickets. Zelfs wanneer je de treinkaartjes actie in de winkel van Kruidvat koopt ontvang je een couponcode op de kassabon. Online kan je de code verzilveren voor een NS dagretour e-ticket.

Het dagretour e-ticket neem je gedownload of uitgeprint mee op reis. De QR-code houd je voor de barcodescanner van het OV-poortje, waarna je bent ingecheckt en kan beginnen aan de reis.

Stapelkorting Kruidvat


De korting kan oplopen tot 68 procent bij aankoop van drie tickets. Hieronder is de stapelkorting van Kruidvat weergegeven.
  • 1 ticket = 17 euro
  • 2 tickets = 32 euro (16 euro per retour)
  • 3 tickets of meer = 15 euro per stuk

Reacties

Populaire posts van deze blog

Treinkaartjes of Dagretour met korting?

Zomeraanbieding bij NS: Retourticket v.a. 20 euro

Dagje weg in februari of maart 2020