Goedkope treinkaartjes in 2020

Het heeft even op zich laten wachten, maar uiteindelijk hebben we de informatie dan toch mogen ontvangen. Ook in 2020 zullen er weer goedkope treinkaartjes bij VakantieVeilingen worden verkocht. In januari worden er in ieder geval weer treinkaartjes enkele reis en NS dagretours met korting aangeboden.

Goedkope treinkaartjes 2020


Met de NS-treinkaartjes enkele reis kan je op een traject binnen Nederland voordelig reizen voor slehchts 11.50 euro. De kaartjes zijn in januari 2020 online te bestellen bij VakantieVeilingen en te gebruiken in de daluren en het weekend.

NS dagretour voor 19

Naast de goedkope treinkaartjes in janauri 2020 is er ook een NS dagretour met korting in de aanbieding. Hiermee reis je retour naar een stad naar keuze. Handig voor een dagje winkelen, uitje of bezoekje.

Reis voor 19 heen en weer. Te koop bij ActieVanDeDag en geldig tot 1 april 2020. Maximaal dertig dagen voor de gewenste reisdatum te activeren. Ligt de reisdatum verder weg? Dan zal je nog heel even moeten wachten met het verzilveren van de ontvangen vouchercode.

Vouchercodes en e-ticket


Na aankoop ontvang je een vouchercode. Deze kan je in enkele stappen online activeren. Na invoer van de reisdatum, het traject en persoonsgegevens ontvang je de e-tickets per e-mail. Na ontvangst van het e-ticket kan je reizen!

Wil je op de hoogte blijven van trein acties in 2020? Volg Goedkoop-treinkaartje.nl dan op Facebook, Instagram of Twitter.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Treinkaartjes of Dagretour met korting?

Zomeraanbieding bij NS: Retourticket v.a. 20 euro

Dagje weg in februari of maart 2020