Goedkope met de trein in de herfst

Besparen op de reiskosten is heel gemakkelijk! Ook goedkoop met de trein in de herfst en lekker op pad? Ook met kinderen reist u voordelig met de trein door gebruik te maken van het Kids Vrij abonnement of een Railrunnerkaartje voor € 2,50. Zo kunt u samen een hele dag weg met de trein en wordt de herfst een feest!


Kortingsacties

In oktober zijn er weer talloze kortingsacties verkrijgbaar van o.a. Albert Heijn, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel.

Zo reist u al voor € 14 een hele dag onbeperkt met de trein met de aanbieding van Albert Heijn, maar wees er snel bij (OP=OP). Bestellen kan via: Goedkoop-treinkaartje.nlAlbertHeijn

Railrunner

Een Railrunner kopen? Dit reisproduct is al jaren een succes en is bedoelt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, waarmee zij voor € 2,50 (eventueel zelfstandig) een hele dag onbeperkt met de trein kunnen reizen.

Kids Vrij abonnement


Het Kids Vrij abonnement is eigenlijk een must-have voor elke ouder. Een kind ontvangt gratis een Kids vrij abonnement op een eigen OV Chipkaart en maakt op deze manier kennis met het Openbaar Vervoer. Daarbij reizen kinderen gratis samen met een meereizend persoon van 12 jaar of ouder en profiteren zij van extra korting in trein, tram en bus van 34%.

Ook in het internationaal treinverkeer reizen kinderen met het Kids Vrij abonnement gratis naar bestemmingen België en Duitsland. Vraag hem vandaag nog aan via: NS.nl/KidsVrij

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Treinpakkers in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker