Trein naar Parijs voor € 29,-

Wilt u met de trein naar Parijs? Dan is dit het moment, want momenteel worden treinkaartjes voor € 29,- weggegeven. Daarbij is de lente ideaal voor een stedentrip naar Parijs. De bomen krijgen alweer blaadjes en het is net warm genoeg en niet te koud om door de straten te wandelen.

Parijs is een geweldige stad met voor ieder wat wils. Zo zijn er meer dan voldoende bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, het Louvre, Notre Dame, Champs-Elysees en de Sacre-Coeur.


Boek een treinticket naar Parijs voor € 29,-

Een treinticket naar Parijs is momenteel slechts € 29,- en zeker wanneer u ongeveer 3 maanden van tevoren boekt. De lente breekt dan aan en u geniet van een minimaal tarief, zodat een goedkope stedentrip naar Parijs werkelijkheid wordt. Wilt u deze stad een keer bezoeken? Dan raden wij u aan om met de trein naar Parijs te reizen, zodat u geen extra kosten heeft voor de benzine en parkeren en onnodige stress van file's, het zoeken van een parkeerplek of het vinden van de juiste straat mijd.

Bezoek gerust eens de onderstaande pagina voor meer informatie of het boeken van een treinticket naar de stad van licht en de liefde!
http://goedkoop-treinkaartje.nl/goedkope-treinkaartjes/treinreis-naar-parijs

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs