Kerstmarkten in Düsseldorf en Frankfurt

Twee geweldige steden zijn Frankfurt en Düsseldorf. Bent u er weleens geweest? Beide steden hebben in de winter een kerstmarkt en zijn daarmee één van de populairste steden in Duitsland. Andere bekende kerstmarkten zijn natuurlijk Berlijn, Dortmund en Keulen. Hier zullen we komend jaar meer nieuws over brengen aangezien de kerstmarkten populairder blijken dan ooit!

Afgelopen jaar hebben de kerstmarkten ruim 13 miljoen bezoekers getrokken. Daarmee lijkt het steeds populairder te worden en wordt het bijna een Hollands feestje! Heerlijke Duitse specialiteiten zoals bratwurst, gluhwein en andere heerlijke versnaperingen zijn op elke markt verkrijgbaar.

Wilt u dit fenomeen ook een keer meemaken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op goedkoop-treinkaartje.nl of treinkaartjes-actie.nl, want zij houden hun leden uitstekend op de hoogte. Een ideaal vervoersmiddel is natuurlijk de trein, want u zit zo in het centrum. Verder heeft u met de trein geen last van file's, parkeerkosten, parkeerproblemen en hoeft u zich niet in te houden met de gluhwein.

Impressie van Düsseldorf


Impressie van Frankfurt

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs