Treinkaartje kopen

Een treinkaartje kopen is tegenwoordig nog even makkelijk als vroeger. Met de ingang van de ov-chipkaart is het tijdperk van het treinkaartje nog niet over. Tegenwoordig is het mogelijk om via het internet treinkaartjes online te bestellen, waarop u vervolgens alsnog een tastbaar vervoersbewijs mee krijgt.

Op het internet een treinkaartje kopen doet u via de spoordeelwinkel of bij acties als de Dagkaart actie van de blokker, kruidvat, ah of hema. De code die u hierbij ontvangt kunt u via het internet activeren op: https://www.ns.nl/eticket/ticket

Verder zijn er verschillende pagina's die de kortings acties in de gaten houden op het internet zoals:
Goedkoop treinkaartje
Treinkaartjes actie

En is het ook mogelijk om via Twitter op de hoogte te blijven van de laatste trein acties om zo voordelig mogelijk een treinkaartje te kopen.

@treinacties

Dus voor nu en zeker ook in de toekomst is het tijdperk van de treinkaartjes zeker nog niet uitgewerkt en blijft het lonen om op het internet de laatst lopende acties te controleren. De gemiddelde kosten van een treinreis kunnen erg hoog oplopen. Een NS dagkaart kost rond de 45,- euro, terwijl dit bij een actie vaak nog maar 16,- euro kost. Dit is een enorm verschil en blijft dus zeker de moeite waard om te controleren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs