NS Dagkaart acties

De NS houdt regelmatig NS dagkaart acties in samenwerking met verschillende grote bedrijven. Het gaat hierbij vaak om bedrijven met een groot bereik, waardoor veel Nederlanders worden bereikt. Helaas is niet iedereen op de hoogte van de laatste trein aanbiedingen en daarom proberen wij hier verandering in te brengen. Volg onze blog en blijf actueel!

Bekijk de laatste trein kortingsacties hier!

 

Voorbeelden van dit soort acties zijn:

  • Trein actie van Blokker
  • Trein actie van Kruidvat
  • Trein actie van AH
  • Trein actie van Hema
  • Trein actie van Delifrance
Deze acties zijn bedoeld om het treinverkeer te stimuleren en het mogelijk te maken dat iedereen kan reizen met de trein. Treinreizen zijn over het algemeen relatief duur, waardoor veel mensen bepaalde steden niet kunnen bereiken die ze wel zouden willen bereiken. Met de NS dagkaart acties wordt dit mogelijk gemaakt, omdat de kortingen vaak enorm zijn. Zo kost een dagkaart normaal rond de 45,- euro, terwijl dit met een dagkaart actie tot wel 14,- euro kan worden terug gedrongen.

De voorwaarden van de treinkaartjes acties zijn vaak bijgesloten en hier dient men zich dan ook aan te houden. Zo zijn het vaak NS acties en kunt u dus meestal niet reizen met vervoersbedrijven als Arriva. Ook kunnen sommige acties zoals die van de kruidvat eisen stellen aan de dag waarop je reist. Zo kunt u met de Kruidvat actie alleen in het weekend reizen en dient u dit van te voren aan te geven.

Over het algemeen zijn de acties razend populair en duurt het vaak niet lang tot de actie uitverkocht is voordat de periode is verstreken. Er zit vaak een limiet aan kaartjes die de grote winkelketen mag verkopen, waardoor de winkelketens haar klanten teleur moeten stellen. Dit geeft wel weer aan hoe doel de Nederlander is op korting!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Mooie fotos van Parijs