Trein toppers in juni 2016!

In juni 2016 is het mogelijk om te profiteren van een aantal unieke en voordelige aanbiedingen. Zo kunt u voor slechts € 19,- naar alle bestemmingen in België, reist u voor slechts € 13,99 een hele dag in het weekend onbeperkt met de trein en zijn er 2 Superdaltickets verkrijgbaar, waarmee u voor slechts € 9,95 kunt reizen op elke dag van de week vanaf 11:00 uur. 

Goedkoop naar België


Met deze aanbieding kunt u goedkoop naar België voor slechts € 19! De actie is geldg vanaf elk station in Nederland naar elk station in België. Zo kunt u in de periode van juni t/m 15 juli 2016 goedkoop naar België met de InterCity Brussel. Houdt er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal treinkaartjes beschikbaar is en de tickets slechts t/m 30 juni verkrijgbaar zijn.

Meer informatie vindt u op:
http://www.goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/korting-naar-belgie-in-juni-2016

Trein dagkaart bij Kruidvat


Bij Kruidvat bestelt u t/m 19 juni goedkope treinkaartjes, waarmee u één dag in het weekend binnen de reisperiode van juni t/m 25 september onbeperkt kunt reizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. OP=OP!

Meer informatie vindt u op:
http://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-kruidvat-dagkaart

NS Superdaltickets voor € 19,90

T/m 10 juli bestelt u 2 NS Superdaltickets, waarmee u in de periode van juni t/m 31 juli 2016 een hele dag onbeperkt kunt reizen vanaf 11:00 uur in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Meer informatie vindt u op:
http://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-superdaltickets

Reacties

Populaire posts van deze blog

Goedkope treinkaartjes in 2019

NS Kortingsactie bij Blokker

Treinkaartjes of Dagretour met korting?