dinsdag 2 februari 2016

Trein naar Oostenrijk

Wilt u binnenkort of in de toekomst een treinreis naar Oostenrijk maken? Er zijn tal van bestemmingen verkrijgbaar voor minimale tarieven en duizenden reizigers/toeristen maken hier dan ook jaarlijks gebruik van. De bestemmingen in Oostenrijk zijn per trein bereikbaar met de ICE International of de City Night Line (Nachttrein). Het voordeel van de nachttrein is natuurlijk dat er een slaapplaats is inbegrepen bij uw ticket, terwijl de ICE International snelheden tot wel 300 kilometer per uur behaald op zijn reis naar Oostenrijk. 

Treinreizen naar Oostenrijk

Met de trein naar Innsbruck? Met een reistijd van 13 tot 14 uur reist u met een tarief van € 49,- naar deze fantastische bestemming.
Met de trein naar Linz? Met een reistijd van 11 tot 12 uur reist u met een tarief van € 49,- naar deze fantastische bestemming.
Met de trein naar Salzburg? Met een reistijd van 12 tot 13 uur reist u met een tarief van € 68,- naar deze fantastische bestemming.
Met de trein naar Tirol? Met een reistijd van 12 tot 13 uur reist u met een tarief van € 49,- naar deze fantastische bestemming.
Met de trein naar Wenen? Met een reistijd van 11 tot 12 uur reist u met een tarief van € 58,- naar deze fantastische bestemming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten