zondag 9 augustus 2015

Stedentrip boeken naar Düsseldorf in najaar 2015

De Duitse bestemmingen zijn in het najaar altijd razend populair. Dit komt voornamelijk door de kerstmarkten die in het najaar neerdalen op de pleinen van Düsseldorf, Keulen en Berlijn. Deze markten trekken jaarlijks miljoenen bezoekers en zorgen voor onvergetelijke dagen voor veel Nederlanders.


Een dag lang genieten van Duitse specialiteiten, boetiekjes en grote warenhuizen. Wij raden u echter aan een weekendje te maken van dit soort dagen, zodat u zich lekker kunt laten gaan met de Gluhwein en u de volgende dag uitgerust aan uw terugreis kunt beginnen.

Boek uw treinticket naar Düsseldorf
Wij adviseren om de treintickets naar Düsseldorf alvast te bestellen, zodat u van het goedkoopste tarief profiteert. 82 tot 90 dagen van tevoren zijn treintickets slechts € 19,- en bespaart u enorm op de reiskosten. Wanneer u dit op een later moment doet kan het bedrag 4x zo duur worden! Kijk op één van de onderstaande links om direct te boeken:
Hotel in Düsseldorf boeken
Wilt u er een weekendje of overnachting van maken? Dan kunt u door een samenwerking tussen de bovenstaande websites en Trivago hotels van ruim 200 websites vergelijken en hierdoor het beste hotel voor de laagste prijs bijboeken.

Wij raden u echter aan eerst treintickets te boeken, want hotels zijn altijd beschikbaar in de omgeving van Düsseldorf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten