vrijdag 22 mei 2015

Laatste trein acties in mei 2015

Gaat u in de zomervakantie/komende periode weer met de trein op stap? Schaf dan alvast een treinkaartjes actie aan, want deze zijn op het huidige moment voor een betaalbaar bedrag verkrijgbaar. Zo is er de Seizoensretour, La Place dagkaart en de Kruidvat Weekenddagkaart.

Actie 1
Met de NS Seizoensretour kunt u 3x een NS dagretour kopen voor € 33,- die u in 3 verschillende periodes dient te verzilveren. Zo kunt u het hele jaar nog voor slechts € 11,- een dag met de trein op stap! - Aanrader!

Actie 2
De La Place dagkaart is verkrijgbaar voor € 18,- en hiermee koopt u een NS dagkaart + lunch bij één van de La Place vestigingen. Op deze manier is een treinuitje compleet, want naast de heen- en terugreis kunt u ook nog genieten van een heerlijke sandwich en een vers geperste sinaasappelsap.

Actie 3
Bij de Kruidvat zijn 2 varianten verkrijgbaar. Zo is er de OV Dagkaart, waarmee u met alle vervoersmiddelen van het Openbaar Vervoer kunt reizen. Daarbij is er de NS dagkaart die het mogelijk maakt om een hele dag met treinen van verschillende vervoerders te reizen. Houdt er rekening mee dat beide dagkaarten enkel in het weekend te gebruiken zijn!

Meer weten? Bezoek dan regelmatig:
Korting op treinkaartjes
Treinkaartjes acties in 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten